Mae Be Productions

Over het coaching project Goud in OostKijk in je Wijk
In Gouda werkten we met jongeren aan films over de wijk Oost onder omstandigheden die verre van optimaal waren en toch is er iets moois uit voortgekomen. Het was een plezier om met Booz te werken.
De première en conferentie waarop de filmpjes zijn vertoond die de jongeren zelf over hun wijk hebben gemaakt was een groot succes, dankzij de manier waarop jullie deze groep hebben begeleid. Dat was geen geringe prestatie omdat het contact vooral via onze twee eigenzinnige stagiaires liep die nog nooit zoiets hadden gedaan. Ada hielp ook jongeren met een korte concentratieboog zelfvertrouwen ontwikkelen en de aanwijzingen waren zo duidelijk en vasthoudend dat de filmpjes afkwamen. Ze regelde camera’s toen die ontbraken, bleef kalm toen een jongerenwerker met diverse  gasten binnenviel tijdens de masterclass die ze gaf. Toen de technicus vlak voor de première de apparatuur niet onder controle kreeg wachtten zowel Arnold als Ada eerst geduldig af en hielpen vervolgens het probleem uit de wereld.  Resultaat gericht, persoonlijk en betrokken, professioneel, duidelijk. Geweldig. Ik wilde al heel lang een keertje met Booz werken omdat de portretten in de films zorgvuldig en met liefde gemaakt zijn. Ik kan iedereen de coaching van Booz dan ook van harte aanraden.

Marianne Beelaerts,
Mae Be Productions, coördinator van Goud in Oost; Kijk in je wijk.