PsyDoN (Mentrum/Arkin)

Over de producties van de serie doven kids vertellen over:
Ik heb BOOZ leren kennen toen wij als PsyDoN- team ( psychische hulpverlening aan doven en slechthorenden) een producent zochten voor onze ambitieuze plannen om psycho-educatie DVD’s
te maken voor en door doven in gebarentaal. Wij hadden geen enkele ervaring met een dergelijk project, we waren zo naïef als het maar zijn kon. Onze moederorganisatie begreep niet waar het om ging en hielp ons niet. Toch hebben we 3 producties kunnen maken met behulp van BOOZ die ons niet alleen in productietechnisch opzicht, maar ook in organisatorisch opzicht ons gesteund en geadviseerd heeft. Ze verbonden zich met ons, ons product en de doelgroep. Hierdoor hebben wij altijd gevoel gehad dat we het samen hebben gedaan, dat we een team waren. Het is ook niet verwonderlijk dat een samenwerking op deze wijze prijzen heeft opgeleverd voor twee van onze producten.

Ed de Bruin, hoofd van PsyDoN van 1989 tot 2009.