Staatssecrearis van Rijn lanceert dvdpakket ‘Je ziet het pas als je het gelooft’

De staatssecretaris van Rijn (min. Van VWS) heeft op het congres Aanpak Ouderenmishandeling het dvd-pakket ‘Je ziet het pas als je het gelooft’ als eerste mogen ontvangen.


foto’s: Belinda de Bruijn GGD Den Haag
Vanaf dat moment – 13 juni 2013 – kan de landelijke campagne ‘Ouderen in Veilige Handen’ van VWS dit pakket inzetten voor empowerment van ouderen en hun omgeving en kunnen vrijwilligers en professionals worden getraind in het signaleren, voorkomen en aanpakken van ouderenmishandeling. Het pakket is goed ontvangen en men is er direct mee aan de slag gegaan. Hiermee sluit Booz een intensieve en creatieve periode van ontwerp en productie af. Een periode waarin we vruchtbaar hebben samengewerkt met Movisie, VWS en het LPBO (landelijk platform bestrijding ouderenmishandeling) en wat een mooi product heeft opgeleverd.