DNA Brijder Web Amstelland

Over het programma DNA Brijder Web Amstelland

Brijder wilde een video programma voor overdracht van de ervaringen uit onze proeftuin Brijder Web Amstelland; Herstel Ondersteunende Zorg (HOZ). Ik was blij verrast toen ik het programma ‘DNA Brijder Web’ zag; echt een cadeau voor onze organisatie en prima geschikt voor overdracht. Booz heeft kennis en ervaring met herstel ondersteunende zorg (HOZ) en dat zie ik terug in het programma dat zij met het team hebben gemaakt. HOZ vraagt niet om een compleet andere aanpak maar verwacht een dienstbare houding naar de cliënt, creatief ondernemerschap en out of the box denken. Elke quote van teamleden maakt dat praktisch en je voelt het plezier waarmee zij aan Brijder Web werken. Dat raakt en werkt aanstekelijk merk ik tijdens de 1e vertoningen. Dit programma ondersteunt teams op andere Brijder locaties om HOZ in hun praktijk op eigen wijze vorm te geven.

Gert Jan Tupker
bestuurder Brijder verslavingszorg